Alle verzekeringen

Wat doet JoHo op het gebied van verzekeringen?

In het kort:

  • JoHo heeft zich ontwikkeld tot expert op het gebied van ondersteuning bij administratieve zaken en verzekeringen bij vertrek naar het buitenland.
  • JoHo biedt een ieder die van plan is voor korte of langere tijd in het buitenland te verblijven hulp, advies en extra services bij het afsluiten van reis-, emigratie-, expat- en zorgverzekeringen.
  • Door je verzekering bij JoHo af te sluiten, of via JoHo te laten lopen, steun je de missie van JoHo: mensen en organisaties in staat stellen beter samen te werken en daardoor bij te dragen aan een tolerante, verdraagzame en duurzame wereld.
  • Lees verder over de services en verzekeringen die JoHo aanbiedt

Meest gezocht

Lang weg in het buitenland

Voor het goed en voordelig verzekeren van o.a. je gap year, wereldreis, backpackreis, stage, studie, vrijwilligerswerk, working holiday, tijdelijk werk of betaald werk in het buitenland

Geselecteerde verzekeringen:

Geselecteerde verzekeringen voor niet-Nederlandse nationaliteiten

Vakantie, groepsreis & kort weg

Voor het goed en voordelig verzekeren van één of meerdere reizen per jaar, bijvoorbeeld je rondreis, georganiseerde reis, wintersport- of duikvakantie, zakenreis, vakantietrip & weekendje weg:

Geselecteerde verzekeringen:

Werken en leven als expat, emigrant

Voor het verzekeren van onder andere je internationale ziektekosten als je gaat wonen & leven in het buitenland of je internationale zakenreis. Aanbod van diverse Nederlandse én internationale verzekeraars:

Geselecteerde verzekeringen:

Bezoek aan Nederland

Voor het verzekeren van familie, vrienden, kennissen, studenten, stagiairs, aupairs en reizigers die tijdelijk naar Nederland komen.

Geselecteerde verzekeringen:

Zorg verzekeren in Nederland

Gebruik de JoHo keuzehulp voor je Nederlandse zorgverzekering. Ook voor wanneer je terugkomt uit het buitenland en weer een zorgverzekering nodig hebt:

Annuleringsverzekeringen

Voor het eenmalig of doorlopend voorkomen van hoge annuleringskosten voor vertrek of bij het afbreken van je reis:

Geselecteerde verzekeringen: